Menü

BelépésCímlap VENDÉGKÖNYV

VENDÉGKÖNYVBárkinek bátran merem ajánlani, hogy keresse meg mielőtt tele tömné bármelyik fehér köpenyes tolvaj zsebét!!
Azt fogja kapni amit beteg emberként jogosan elvárhat egy gyógyítással foglalkozó embertől. Korrekt válaszokat és legjobb tudása szerinti segítséget!!

Ezután jutottam el egy ismerősön keresztül a Norbihoz.Telefonon egyeztettünk, és KÉT NAPON belül tudott fogadni. Nem kellett befizetnem "egy új autó kezdőjét" hogy egyáltalán szóba álljon velem, és érdekelje a gondom.
Ez Pünkösd Hétfőn volt,azóta tudok újra rendesen járni és a tartásom is sokat javult. Ezért olyan hálával tartozok neki, amit anyagiakban nem lehet kifejezni és még szóban is nehéz!

Nem akartam engedni hogy megműtsenek gondoltam keresek más alternatívát! Egy természetgyógyászt aki profi- tehát mindig az igazat mondja, és következetes!Miután bedobtam egy 10-est Sorra is kerültem Két Hét után az első negyedórás kezelésre.
Végül a negyedik egyben utolsó kezelés után, közölte: Ő már engedte volna megműteni!! Remek!

Február óta küzdök sportolásból adódó porckorong sérvvel.Heteket vártam a kígyózó sorokban, hogy majd az orvosok segítenek hiszen ezért vannak ez a hivatásuk.
Elmondták milyen gyorsan kell kezelni az ilyenfajta problémákat.Ennek ellenére nekik heteik hónapjaik lettek volna rá még, miután "kifizettem azt is hogy ingyen kezelnek!!"

...azt hiszem függő lettem...


15
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »©2015. Pécs, Szabó Norbert. Minden jog fenntartva.