Menü

BelépésCímlap VENDÉGKÖNYV

VENDÉGKÖNYVDani    
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Norbi előtt számos "felsztárolt" Csontkovácsnál/Gyógytornásznál jártam Gerincferdülés problémával, de felesleges, drága Pénzkidobás volt az összes ( volt ahol negyed órás kezelésért 5-7000-. Ft-ot fizettem) a semmiért ! Hitegettek, hogy a következő kezelésen már jobb és jobb lesz ( persze nem lett jobb semmivel ). Az orvosok már-már műtetet javasoltak! Másfél éve találtam rá, és kezdtem el a Norbihoz járni - Nagyfokú 50-60 fokos Gerincferdüléssel( jópár Csigolyám el volt "csúszva" a helyéről) Norbi pár hónap alatt teljesen Egyenes Hátat Varázsolt nekem, amiért életem végéig hálás leszek neki ! Minden Gyógyúlni vágyó Embernek Tiszta Szívből Ajánlom ! Remek Szakember, Kiváló, Remek Ember !

Enikő    
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Nagyon sokat köszönhetek Norbinak! Tavaly áprilisban kezdtem hozzá járni reflexológiai kezelésre, mert akkor már hónapok óta kínlódtam aranyérproblémákkal. Hetek alatt olyannyira meggyógyított a kezeléseivel és a szaktanácsaival, hogy elmaradt a műtét és azóta is tünetmentes vagyok. Ezenkívül pajzsmirigyalulműködésem is volt, ez is elmúlt és a gyógyszer szedését is elhagyhattam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Én cellulitisz masszázsra jártam/járok Norbihoz, és csak pozitív dogokat tudok említeni. Az eredmény szuper, akárcsak a masszázs hangulata. Jó kis beszélgetések közben még a paprikás krém csípése is elviselhetőbb. :) Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki megfizethető áron profi kezelést szeretne kapni.

Nem rég jártam Norbinál.
Csodálatos volt.Azt hittem már sosem szabadulok meg a nyakfájdalmamtól,és láss csodát...mégis.
Köszönöm,nagyon hálás vagyok érte.
És igen.Azt hiszem én is függő lettem.

Kocsis Evelin    
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Én a cellulit kezelést próbáltam ki a Norbinál,és csak így egyszerűen annyit tudok hozzá szólni,hogy tökéletes.Persze az alapvető tanácsokat(amit a Norbi már ez elején ismertet,mint Pl.:a kellő folyadék pótlása, a mozgás fontossága és az egészséges táplálkozás) be kell tartani.De akkor az eredmény 100% hogy nem marad el.(Személy szerint 6 alkalmat vettem eddig igénybe, és bátran mondhatom hogy jöhet a bikini szezon :-))


15
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »©2015. Pécs, Szabó Norbert. Minden jog fenntartva.