Menü

BelépésCímlap

Masszázs - Pécs

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Ma megkaptam a második kezelésemet is és hála Norbinak teljesen megszűnt a hát fájdalmam,köszönöm a masszázst is és az értelmes eszme futtatásokat is!azaz jó kis beszélgetéseket!

Mai napon nagy fájdalmak közt felkerestem Norbertet és elvégzett rajtam egy gyógymaszázst és hála neki sokkal kevésbé szinte egyáltalán nem érzem a fájdalmat,mindenkinek ajánlom akinek izületi panaszai vannak!

Szabó Andrea    
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kedves Norbi!

A masszázsod gyógyítja a testet és lelket. Szinte függővé váltam, ha nincs meg a "heti adagom", hiányérzetem támad. Illatos olajjal, profi kezek alatt regenerálódok és feltöltődök.

Köszönöm

Drága Norbi!
Varázslatos kezeidtől gyógyul a test és mellékhatásként gyógyul a lélek!!

Én ha első alkalommal hozzá kerülök, akkor már túl lennék az egészen-de akkor hiányoznának a beszélgetések.!!
Bár többen lennétek gyógyítók ilyenek!!

Köszönettel: J. Norbert

Bárkinek bátran merem ajánlani, hogy keresse meg mielőtt tele tömné bármelyik fehér köpenyes tolvaj zsebét!!
Azt fogja kapni amit beteg emberként jogosan elvárhat egy gyógyítással foglalkozó embertől. Korrekt válaszokat és legjobb tudása szerinti segítséget!!

Ezután jutottam el egy ismerősön keresztül a Norbihoz.Telefonon egyeztettünk, és KÉT NAPON belül tudott fogadni. Nem kellett befizetnem "egy új autó kezdőjét" hogy egyáltalán szóba álljon velem, és érdekelje a gondom.
Ez Pünkösd Hétfőn volt,azóta tudok újra rendesen járni és a tartásom is sokat javult. Ezért olyan hálával tartozok neki, amit anyagiakban nem lehet kifejezni és még szóban is nehéz!

Nem akartam engedni hogy megműtsenek gondoltam keresek más alternatívát! Egy természetgyógyászt aki profi- tehát mindig az igazat mondja, és következetes!Miután bedobtam egy 10-est Sorra is kerültem Két Hét után az első negyedórás kezelésre.
Végül a negyedik egyben utolsó kezelés után, közölte: Ő már engedte volna megműteni!! Remek!

Február óta küzdök sportolásból adódó porckorong sérvvel.Heteket vártam a kígyózó sorokban, hogy majd az orvosok segítenek hiszen ezért vannak ez a hivatásuk.
Elmondták milyen gyorsan kell kezelni az ilyenfajta problémákat.Ennek ellenére nekik heteik hónapjaik lettek volna rá még, miután "kifizettem azt is hogy ingyen kezelnek!!"

...azt hiszem függő lettem...


45
bejegyzés a vendégkönyvben©2015. Pécs, Szabó Norbert. Minden jog fenntartva.